Search
Close this search box.

Vrtci & Šole

Vrtci & šole

Zabava za male in velike!

Pridružite se nam v našem kampu, kjer ponujamo raznolike in zabavne športne aktivnosti za otroke iz vrtcev in šol! Naši programi so zasnovani tako, da spodbujajo zdrav življenjski slog, razvijajo timsko delo in krepijo motorične sposobnosti. Pod vodstvom izkušenih in prijaznih trenerjev bodo otroci uživali v igrah, športnih izzivih in novih prijateljstvih. Pridite in doživite nepozabne športne dogodivščine v varnem in spodbudnem okolju!

Splošni pogoji

Mnenja

Very fun to do some kayaking here. The guide was friendly, gave clear instructions beforehand and was ready to help out when I fell into the water.

D. H.

Super nice adventure & camping area, the kids had a blast and staff very friendly

Ahmad

I just wanted to say thank you. The kayaking was great!
The organisation was professional and the two guides went the extra mile.
Dean was fantastic with my son as he took him 100% safely down the river, had time to take photos and get others out of the water who were covered in water.
I forget the other tour guide’s name, but he was out of his boat every minute taking photos, helping everyone, spinning a thousand miles.
So, we had a great time, we’ll be back.

László Dr. Bohus

Super izkušnja! Bogata ponudba vodnih aktivnosti, plezanje po adrenalinskem parku,… Vsekakor priporočam.

Žiga Pečnik

Hvala za individualne ure smučanja. Učitelj se je prilagodil našemu urniku in sina navdušil s svojo sproščenostjo in dobro energijo.

Helena Pecoler

Preživeli smo čudovit vikend. Mrzla voda in veliko sence sta bila prava osvežitev v vročinskem valu. Veliko možnosti za aktivno preživljanje prostega časa in prijazni do psov.

Pix -Ksenija Pisljar