Search
Close this search box.

Plezanje

Že od 40,00€

VRANSKO (težavnost 2/5) (ocene 4a – 6a)

ČRETA (težavnost 3/5) (ocene od 4c – 8c)

LOGARSKA DOLINA (težavnost 3/5) (ocene od 4a+ – 7c)

Povpraševanje
Splošni pogoji

Ponujamo vam športno plezanje na skali na treh različnih lokacijah, ki vključujejo različne težavnosti vzponov. Izlet traja približno 4-5 ur, od tega sta 2 uri namenjeni izključno aktivnemu plezanju. Urnik se lahko prilagodi željam skupine. Nudimo vso opremo, ki jo potrebujete; če imaš svojega, je tudi v redu. Vodniki vam bodo razložili vse, kar morate vedeti za varno in pravilno plezanje smeri. Za vse bodo postavili varovanje od zgoraj oz. toprope, tako da vam ni treba skrbeti za plezanje v vodstvu. Priporočljivo je, da ste oblečeni v športna oblačila, ki vam omogočajo neovirano gibanje, s seboj pa imejte vodo in prigrizke.

VRANSKO (težavnost 2/5) (ocene 4a – 6a)

Je najboljša plezalna lokacija za plezalce začetnike, saj vključuje lahke smeri, idealne za začetek učenja pravilne plezalne tehnike in gibanja. Od kampa je 45 minut vožnje in nato 1 minuta hoje do stene. Stena je obrnjena proti jugu, zato je najbolje plezati v zgodnjih jutranjih urah, najbolje pred 12.00.

ČRETA (težavnost 3/5) (ocene od 4c – 8c)

Je veliko plezališče z veliko smermi. Na splošno so nekoliko težje kot na Vranskem, vendar je tudi v nižjih predelih nekaj lažjih. Območje je primerno za plezalce, ki že imajo nekaj plezalnih izkušenj in znanja varnega varovanja. Iz kampa je 30 minut vožnje do parkirišča in nato približno 20 minut hoje do stene.

LOGARSKA DOLINA (težavnost 3/5) (ocene od 4a+ – 7c)

To je manjša plezalna stena v Logarski dolini s šestimi lažjimi smermi, primernimi za začetnike, ostale pa so težje smeri za napredne in izkušene plezalce. Od kampa je oddaljen 45 min vožnje, do stene pa 2 min hoje.

Mnenja

Very fun to do some kayaking here. The guide was friendly, gave clear instructions beforehand and was ready to help out when I fell into the water.

D. H.

Super nice adventure & camping area, the kids had a blast and staff very friendly

Ahmad

I just wanted to say thank you. The kayaking was great!
The organisation was professional and the two guides went the extra mile.
Dean was fantastic with my son as he took him 100% safely down the river, had time to take photos and get others out of the water who were covered in water.
I forget the other tour guide’s name, but he was out of his boat every minute taking photos, helping everyone, spinning a thousand miles.
So, we had a great time, we’ll be back.

László Dr. Bohus

Super izkušnja! Bogata ponudba vodnih aktivnosti, plezanje po adrenalinskem parku,… Vsekakor priporočam.

Žiga Pečnik

Hvala za individualne ure smučanja. Učitelj se je prilagodil našemu urniku in sina navdušil s svojo sproščenostjo in dobro energijo.

Helena Pecoler

Preživeli smo čudovit vikend. Mrzla voda in veliko sence sta bila prava osvežitev v vročinskem valu. Veliko možnosti za aktivno preživljanje prostega časa in prijazni do psov.

Pix -Ksenija Pisljar

Imate vprašanje?

Kontaktirajte nas

Funpark Menina
Varpolje 105
3332 Rečica ob Savinji

09:00 - 20:00

Pošljite nam sporočilo