Search
Close this search box.

Gostinstvo & namestitev

NAMESTITEV

Športni center Funpark Menina se nahaja v idiličnem kampu Menina, ki se nahaja v Zgornji Savinjski dolini, natančneje ob reki Savinji z lastnim umetnim jezerom. Poleg izvajanja številnih športnih aktivnosti lahko pri nas tudi kampirate ali bivate v hostlih ter mobilnih, eko in medvedjih domovih, ki so zgrajeni iz zgornjesavinjskega lesa ali brun.

V paketih storitev Funpark Menina, Gostilna Menina obroki in Kamp Menina namestitev ponujamo različne kombinacije za vrtce in šole, praznovanja, team buildinge in aktivne vikend pakete ali tedenske počitnice.

GOSTINSTVO

Zgornjesavinjska malica, malica pred aktivnostjo ali poštena pogostitev po bogoslužju. Kje? V restavraciji kampa Menina. Vso energijo, porabljeno na vodi in med krošnjami, je dobro nadomestiti z zdravimi in okusnimi obroki. Ponujamo vam jedi z žara, kruhove pice, domače testenine in žlinkrofe, narezke in sladice. Kot specialiteto lahko uživate v pekovskih dobrotah, postrvi na žaru in znamenitih zgornjesavinjskih suhomesnatih dobrotah. Ob vhodu v adrenalinski park je tudi palačinkarnica s sladoledom za hitro sladkanje ali povrnitev energije.

V paketih storitev Funpark Menina, Gostilna Menina obroki in Kamp Menina namestitev ponujamo različne kombinacije za vrtce in šole, praznovanja, team buildinge in aktivne vikend pakete ali tedenske počitnice.

Mnenja

Very fun to do some kayaking here. The guide was friendly, gave clear instructions beforehand and was ready to help out when I fell into the water.

D. H.

Super nice adventure & camping area, the kids had a blast and staff very friendly

Ahmad

I just wanted to say thank you. The kayaking was great!
The organisation was professional and the two guides went the extra mile.
Dean was fantastic with my son as he took him 100% safely down the river, had time to take photos and get others out of the water who were covered in water.
I forget the other tour guide’s name, but he was out of his boat every minute taking photos, helping everyone, spinning a thousand miles.
So, we had a great time, we’ll be back.

László Dr. Bohus

Super izkušnja! Bogata ponudba vodnih aktivnosti, plezanje po adrenalinskem parku,… Vsekakor priporočam.

Žiga Pečnik

Hvala za individualne ure smučanja. Učitelj se je prilagodil našemu urniku in sina navdušil s svojo sproščenostjo in dobro energijo.

Helena Pecoler

Preživeli smo čudovit vikend. Mrzla voda in veliko sence sta bila prava osvežitev v vročinskem valu. Veliko možnosti za aktivno preživljanje prostega časa in prijazni do psov.

Pix -Ksenija Pisljar

Imate vprašanje?

Kontaktirajte nas

Funpark Menina
Varpolje 105
3332 Rečica ob Savinji

09:00 - 20:00

Pošljite nam sporočilo