Search
Close this search box.

Team building

Team building

Iščete popoln kraj za vaš naslednji teambuilding? Funpark Menina je idealna destinacija za krepitev timskega duha in gradnjo trdnih poslovnih odnosov. Ponujamo pestro izbiro aktivnosti, kot so adrenalinski park, rafting, sup polo in še veliko več. Naši programi so zasnovani tako, da spodbujajo sodelovanje, komunikacijo in zaupanje med člani ekipe. Vse aktivnosti potekajo pod vodstvom izkušenih inštruktorjev, ki poskrbijo za varnost in nepozabno izkušnjo. Pridite in doživite učinkovit in zabaven teambuilding v čudovitem okolju Funpark Menina!

Splošni pogoji

Mnenja

Very fun to do some kayaking here. The guide was friendly, gave clear instructions beforehand and was ready to help out when I fell into the water.

D. H.

Super nice adventure & camping area, the kids had a blast and staff very friendly

Ahmad

I just wanted to say thank you. The kayaking was great!
The organisation was professional and the two guides went the extra mile.
Dean was fantastic with my son as he took him 100% safely down the river, had time to take photos and get others out of the water who were covered in water.
I forget the other tour guide’s name, but he was out of his boat every minute taking photos, helping everyone, spinning a thousand miles.
So, we had a great time, we’ll be back.

László Dr. Bohus

Super izkušnja! Bogata ponudba vodnih aktivnosti, plezanje po adrenalinskem parku,… Vsekakor priporočam.

Žiga Pečnik

Hvala za individualne ure smučanja. Učitelj se je prilagodil našemu urniku in sina navdušil s svojo sproščenostjo in dobro energijo.

Helena Pecoler

Preživeli smo čudovit vikend. Mrzla voda in veliko sence sta bila prava osvežitev v vročinskem valu. Veliko možnosti za aktivno preživljanje prostega časa in prijazni do psov.

Pix -Ksenija Pisljar