Flow Ramps

Ekipa učiteljev in spremljevalcev:


Miha Glavič, prof. športne vzgoje, bmx učitelj

Miha Fištravec, športni pedagog, bmx učitelj

Janez Kac, študent fizioterapije, skate učitelj

Matic Flajs, študent grafičnega oblikovanja, skate učitelj

Med tednom bo z nami tudi fotograf, ki bo dejavnosti fotografiral in snemal, izključno za naše lastne potrebe.

 

Vsak udeleženec bo po koncu tabora prejel digitalne fotografije tedenskega dogajanja za spomin.
 

FLOW RAMPS POLETNI KAMP ZA OTROKE


Poletni kamp za otroke, skupaj z nami organizira ekipa Flow Ramps – potujoče prizorišče in šola urbanih športov.

Kamp se odvija vsako poletje v zadnjem tednu junija in prvem tednu julija. Združuje urbane športe (skateboarding in BMX) in športe na prostem (rafting, adrenalinski park, zip-line, SUP).

Ekipo Flow Ramps sestavljajo entuziasti, ki se z urbanimi športi ukvarjajo že od otroštva, ko udejstvovanje v tovrstnih organiziranih poletnih aktivnostih ni bilo mogoče – in prav to bi želeli spremeniti za bodoče generacije!


OTROCI

Dobrodošli so vsi otroci, ki imajo radi izzive, poletne počitnice pa bi želeli preživeti aktivno v naravi. En termin kampa sprejme največ 30 otrok, od 9 do 15 let, v primeru večjega zanimanja za mlajše, se lahko formira dodatna manjša skupina do 9 let starosti. Skupine se oblikujejo starostno (9 – 11, 12 – 15 let) in so oblikovane tako, da nobena ne presega 8 otrok na enega vaditelja.


OSEBJE

Ekipa Flow Ramps je prijazna, kompetentna in izkušena, med njimi so trije športni pedagogi in ostali izkušeni športniki. Zagotavljamo vam, da bo poskrbljeno za vso možno podporo, da bodo naše dejavnosti potekale varno in nemoteno.


DEJAVNOSTI

Vsakodnevno se bo odvijal poln urnik športnih aktivnosti - tako urbanih športov, kot športov na prostem. Glede na zanimanja se bodo oblikovale skupine, ki jih bodo vodili usposobljeni učitelji.
Dobro je, če imajo otroci svojo opremo za urbane športe, vendar nudimo tudi možnost brezplačne izposoje: Na voljo so skate kompleti, BMX kolesa in zaščitna oprema.


URBANI ŠPORTI: Vsakodnevne skate in BMX delavnice: - mini ramp - mini skatepark.

ŠPORTI NA PROSTEM: Rafting na reki Savinji, adrenalinski park, zip-line, kopalno jezero, SUP

Off