Search
Close this search box.

Aquatrek Savinja

Že od 55,00€ / osebo

Čas trajanja aktivnosti: 2,5h

Skupina: 4 – 8 oseb

Starost: 10+ (lahko mlajši če so sposobni)

Primerno tudi za družine

Oprema: Zagotovi kamp Menina

Čas: 12:00

Povpraševanje
Splošni pogoji

Aquatrek – ko se združita canyoning in pohodništvo

Ste že slišali za Aquatreking? V Ameriki in tujini priljubljen šport dobiva čedalje več navdušencev tudi pri nas. Gre za kombinacijo dveh različnih disciplin, canyoniga in pohodništva, primeren pa je tako za družine kot za adrenalinske navdušence, odvisno od zahtevnosti, ki jo izberete. Namen Aquatrekinga je, da pridete od točke A do B po vnaprej določeni rečni poti, ki ima številne ovire, ki jih je potrebno premagati do cilja. Aquatreking tako vključuje hojo po vodi, plavanje, zdrs po skalah, skakanje v vodo, plezanje po vodnih čereh in številne druge veščine.

Aquatreking s kampom Menina na reki Savinji

Z licenciranim instruktorjem vas odpeljemo na štartno mesto, pred krajem Luče, ki za kajakaše predstavlja najzahtevnejši del reke Savinje. Nato začnemo pot po reki vse do konca Strug, kjer se Savinja umiri in postane počasnejša in se aktivnost zaključi. Pot je prilagodljiva, primerna tudi za družine.

Mnenja

Very fun to do some kayaking here. The guide was friendly, gave clear instructions beforehand and was ready to help out when I fell into the water.

D. H.

Super nice adventure & camping area, the kids had a blast and staff very friendly

Ahmad

I just wanted to say thank you. The kayaking was great!
The organisation was professional and the two guides went the extra mile.
Dean was fantastic with my son as he took him 100% safely down the river, had time to take photos and get others out of the water who were covered in water.
I forget the other tour guide’s name, but he was out of his boat every minute taking photos, helping everyone, spinning a thousand miles.
So, we had a great time, we’ll be back.

László Dr. Bohus

Super izkušnja! Bogata ponudba vodnih aktivnosti, plezanje po adrenalinskem parku,… Vsekakor priporočam.

Žiga Pečnik

Hvala za individualne ure smučanja. Učitelj se je prilagodil našemu urniku in sina navdušil s svojo sproščenostjo in dobro energijo.

Helena Pecoler

Preživeli smo čudovit vikend. Mrzla voda in veliko sence sta bila prava osvežitev v vročinskem valu. Veliko možnosti za aktivno preživljanje prostega časa in prijazni do psov.

Pix -Ksenija Pisljar

Imate vprašanje?

Kontaktirajte nas

Funpark Menina
Varpolje 105
3332 Rečica ob Savinji

09:00 - 20:00

Pošljite nam sporočilo