Kdo smo?

Smo Funpark Menina podjetje, ki se ukvarja z aktivnostmi v naravi. Naša baza se nahaja v osrčju kampa Menina v Zgornji Savinjski dolini. 

Izobražujemo in zaposljujemo predvsem mlad kader, z njimi delimo strast in znanje do športov v naravi. Skupaj želimo lepote Zgornje Savinjske doline predstaviti vam in vam pokazati kako lahko aktivno preživite svoj prosti čas v naravi.

 

Živimo za aktivno preživljanje prostega časa v naravi, a le to želimo ohranjati čisto in kar se da neokrnjeno. Zavzemamo se za zaščito okolja in sodelujemo z neprofitnimi organizacijami kot so Balkan River Defence in Free Rivers Found. Pri tem nam lahko pomagate tudi vi, z nakupom ene od majic v naši spletni trgovini, lahko skupaj pripomoremo k boljšemu jutri.

 

V ekipi se trudimo vzpostavljati pozitivno vzdušje in le takšnega deliti tudi z vami. Želimo, da se ob obisku našega parka popolnoma sprostite, pozabite na vse skrbi in s svojimi najbljižnimi uživate v eni od naših aktivnosti. Podate se lahko na adrenalinsko dogodivščino med krošnje dreves v našem adrenalinskem parku, drvite po zip linu in se z monkey climba spustite iz 12m višine nazaj proti tlom. Seveda smo nekoliko lažje popotovanje pripravili tudi za vaše najmlajše.

 

Z spusti po brzicah reke Savinje, navdušimo vse vas, ki ste želnji vodne avanture. Po Savinji se lahko spustite z raftom, kajakom, sit on topom, bellyakom ali supom. Poleg adrenalinskih aktivnosti vam ponujamo tudi vodeno planinarjenje, gorsko ali panoramsko kolesarjenje, odbojko na mivki, vožnjo z go-karti ... 

Želimo, da je vaš obisk pri nas nepozabno doživetje, ki vam bo vedno narisalo nasmeh na obraz!