Gostinstvo

Zgornjesavinjska malica, lahko kosilo pred aktivnostjo ali poštena pojedina po športu. V Sklopu Fun parka Menina nismo pozabili na gostinski del ponudbe!

Vso porabljeno energijo na vodi, skalah, drevesih je dobro nadomestiti z zdravimi in slastnimi obroki. Ob Fun parku se nahaja gostilnica, kjer vam ponujajmo jedi z žara, pizze iz krušne peči, domače testenine in žlinkrofe. Posebej ponosni smo na jedi izpod peke, postrvi iz žara ter zgornjesavinjske suhomesnate dobrote. Ob vhodu v adrenalinski park  se nahaja tudi naša palačinkarna ter sladoledni vrt za hitro polnjenje energije in zaslužen posladek po napornem raftingu, plezanju, skakanju …

S storitvami FUN PARKA & GOSTILNE KACA vam z veseljem pripravimo kombinacije outdoor aktivnosti in kulinarike za rojstnodnevne zabave, piknike za skupine, obletnice in jubilejne zabave ter team building programe.

Recept za popolno doživetje

Začnite spočiti

Nastanitev

FUN PARK MENINA se nahaja v idiličnem kampu Menina, ki je lociran ob reki Savinji in ima lastni jezero. Že samo ime pove, da poleg zabave in mnogih outdoor športov lahko pri nas kampirate.

Preberi več

Zaključite siti

Gostinstvo

Zgornje savinjska malica, lahko kosilo pred aktivnostjo ali poštena pojedina po športu! V Sklopu fun parka Menina nismo pozabili na gostinski del ponudbe!

Preberi več

Skupaj smo močnejši